tick 30 dagars öppet köp tick Lågprisgaranti tick Snabb Leverans tick Alltid 39kr frakt rating

Olika varianter av IP-kameror

Är du redan inne på att köpa en IP-kamera så har du kanske svårt att välja vilken modell. Det finns flera olika typer av IP-kameror, för olika bruk och behov. Ska du använda din IP-kamera inomhus, utomhus eller kanske för att smygfilma någonstans? Detta är den första frågan du bör besvara eftersom det är just utomhus, inomhus och dold som är första steget i sållningen mellan de olika varianterna.

I nästa steg är priset givetvis en viktig faktor. Har du en budget för ditt IP-kameraköp? Du är förstås fri att botanisera hur du vill i vårt sortiment, men om du har en budget att utgå ifrån så blir ramarna kanske lite lättare att hålla sig inom.

Vilka kvaliteter måste din IP-kamera ha?

Det finns många olika funktioner och kvaliteter på olika IP-kameror och ofta är man ganska klar över vad man behöver. Sedan kan förstås specialfunktioner locka, som man inte hade tänkt sig i förväg. Är budgeten generös så kan man ju köpa en värsting med alla häftiga funktioner, men har man lite tightare så bör man fokusera på just de funktioner man verkligen behöver.

Vad är det då för funktioner vi pratar om? I listan nedan finner du exempel på IP-kameror med specialfunktioner:

Vi hjälper dig gärna i valet och kvalet

Vårt sortiment är Sveriges bredaste när det gäller övervaknings- och spionprylar, för att alla ska kunna finna exakt det den behöver. Men för en del kan detta kännas överväldigande. Vi erbjuder personlig hjälp att välja den IP-kamera, eller annan produkt, som lämpar sig bäst för just dina behov, och vi tar givetvis din budget i beaktande.

Välkommen till prylstaden.se!