tick 30 dagars öppet köp tick Lågprisgaranti tick Snabb Leverans tick Alltid 39kr frakt rating

Om oss

Prylstaden.se är en webbutik med stort engagemang för de saker vi säljer. Här hittar du alla tänkbara produkter för övervakning, och vi var först i Sverige med ett respektingivande sortiment av spionprylar. Vårt engagemang för denna typ av saker kommer ur personligt intresse, vilket gör att vi alltid är först med att veta när nya, spännande prylar kommer ut på marknaden.

När en ny övervakningspryl gör entré är vi snabba med att köpa in den och testa den. Om den når upp till våra höga krav så tar vi in den för försäljning och i vår lägstaprisgaranti lovas du allt som finns till försäljning hos oss till garanterat lägsta pris på den svenska marknaden. Skulle vi råka svika detta löfte så får du en saftig rabatt när du lägger din nästa order hos oss.

Service

Det är inte bara de produkter som vi har till försäljning som ska hålla ett visst mått, utan också den service vi erbjuder våra kunder. Vi finns tillgängliga för att svara på frågor om allt som rör våra produkter, vår webbshop och om saker i allmänhet som rör vår verksamhet. Vi tycker om att föra nära kommunikation med våra kunder och ser fram emot kontakten med dig. Vi gör allt vi kan för att alltid svara snabbt.

Öppet köp och garanti

De IP-kameror och andra produkter inom olika kategorier här på Prylstaden täcks av ett års garanti, dessutom ger vi 30 dagars öppet köp så att du i lugn och ro kan kan försäkra dig om att du köpt rätt produkt.

Har du några frågor eller funderingar, eller tycker att det är svårt att välja rätt bland alla våra högkvalitativa produkter så är du välkommen att kontakta oss, vi återkommer med svar så fort vi kan, ambitionen är inom 24 timmar (gäller ej helger och helgdagar).